بخشی از متن:
چکیده:
کسانی که در رشته های امور مالی مشغول تحصیل می باشند و اطلاعات حسابداری را فرا می گیرند یکی از انواع هزینه هایی را که با آن آشنا می شوند هزینه حقوق و دستمزد است و به تبع روش حسابداری و ثبت این هزینه را در دفاتر روزنامه و کل فرا خواهند گرفت ولی باید توجه داشت بحث هزینه و حقوق و دستمزد دارای مطالب زیادی می باشد که هر فرد حسابدار یا کسی که در حقوق و دستمزد سازمان یا مؤسسه ای کار می کند نیاز به داشتن دانش تخصصی در این زمینه خواهد بود. این اطلاعات را به صورت خلاصه می توان:شناخت سیستم های کنترلی حقوق و دستمزد،شناخت قوانین بیمه و مالیات و سایر موارد قانونی همچون، اضافه کاری و مأموریت و تهیه اسناد و مدارک،ثبت لیست های حقوق و دستمزد و سایر موارد نام برد که در ادامه با آنها بیشتر آشنا خواهیم شد.
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول: کلیات تحقیق
1-1-مقدمه
2-1-بیان مسئله
3-1- اهمیت و ضرورت موضوع
4-1- اهداف تحقیق
1-4-1- اهداف علمی
2-4-1- اهداف کاربردی
5-1- قلمرو مکانی
6-1- قلمرو زمانی
7-1- پرسش تحقیق
8-1- شرح واژه ها و اصطلاحات
1-8-1- تعریف پیش پرداخت
2-8-1- تعریف مساعده
3-8-1- تعریف مزد
4-8-1- تعریف مزایا
5-8-1- تعریف حقوق و مزایای ناخالص
فصل دوم: ادبیات تحقیق
1-2- اهمیت سیستم حقوق و دستمزد
2-2- اجزاء و عناصر سیستم حقوق و دستمزد
1-2-2- وظیفه دایره کارگزینی
2-2-2- وظیفه دایره ثبت و کنترل ورود و خروج پرسنل
3-2-2- وظیفه دایره حقوق و دستمزد Payroll Department
3-2- دایره پرداخت
4-2- قرارداد کارو شرایط اساسی انعقاد کار چگونه است؟
5-2- حقوق پایه (حقوق مبنا)
6-2- مدت کار
7-2- کار روز و کار شب
8-2- کار مختلط
9-2- کار نوبتی
10-2- اضافه کاری چیست وچه شرایطی دارد ؟
11-2- عیدی (پاداش آخر سال) کارگران مشمول قانون کار
12-2- پاداش افزایش تولید
13-2- فوق العاده مأموریت
14-2- حق اولاد و عائله مندی
15-2- تعطیلات و مرخصی ها
16-2- کسورات حقوق و دستمزد
17-2- کسورات توافقی
18-2- کسورات قانونی
19-2- اجرائیات
20-2- بیمه
21-2- حق بیمه
23-2- بیمه بیکاری
24-2- شرایط دریافت مقرری بیمه بیکاری
25-2- طبقه بندی حقوق و مزایا و نحوه محاسبه مالیات آن
26-2- درآمد مشمول مالیات حقوق
27-2- نحوه محاسبه درآمد مشمول مالیات حقوق
28-2- حسابداری هزینه حقوق و دستمزد Payroll Accounting
29-2- قوانین کار مربوط به حقوق و دستمزد
30-2- سیستم های حقوق و دستمزد
1-30-2- سیستم های مبتنی بر زمان
2-30-2- سیستم های پارچه کاری
3-30-2- طرح های مبتنی بر پاداش
31-2- توانایی صدور اسناد مربوط به حقوق و دستمزد
32-2- ثبت پرداخت
33-2- ثبت تسهیم لیست در مؤسسات تولیدی
34-2- حقوق
35-2- اضافات حقوق یا حقوق متعلقه
36-2- کسورات
37-2- اضافه کار
38-2- محاسبه نرخ یک ساعت اضافه کار.
39-2- محاسبه حقوق و مزایا
40-2- مبلغ قابل پرداخت به کارکنان
41-2- لیست حقوق و دستمزد
42-2- کنترلهای داخلی حسابداری حقوق و دستمزد
43-2- مراحل پرداخت حقوق
44-2- فوق العاده شغل
45-2- نگاهی به نحوه سیستمی شدن حقوق و دستمزد در صنعت بیمه
46-2-ویژگیهای یک سیستم حقوق ودستمزد بطوراختصار بشرح زیر می باشد
47-2- چارت سازمانی شرکت خاک آزما
فصل سوم: فرآیند اجرای تحقیق
1-3- روش تحقیق
1-1-3- روش تحقیق چیست؟
2-3- طبقهبندی تحقیق
1-2-3- روش تحقیق تاریخی: (Historical res)
2-2-3-روش تحقیق توصیفی: ( Descriptive research method)
3-2-3-روش تحقیق همبستگی: (Correlational research)
4-2-3-روش تحقیق تداومی و مقطعی
3-3- جمع بندی
4-3-روش گردآوری اطلاعات
1-4-3-انواع روش های گرد آوری اطلاعات
2-4-3- ابزار گردآوری اطلاعات
فصل چهارم: نتیجه گیری
1-4-نتیجه گیری
2-4- پیشنهادات حاصل از تحقیق
3-4- محدودیتهای حاصل از تحقیق
منابع و مآخذ
بخشی از متن:
بخشی از متن:
برودت بسیار زیاد هوا در بخش عمده ای از سال در نواحی سرد و کو هستانی باعث شده است تا حداکثر استفاده از تابش آفتاب، بهره گیری از نوسان روزانه دما، حفظ حرارتی و جلو گیری از باد سرد زمستانی در فضاهای مسکونی امری ضروری گردد. لذا فرم بنا در جهت مقابله با سرمای شدید طراحی و اجرا می شود. در ادامه، به توضیح خصوصیات کلی فرم بنا در این اقلیم خواهیم پرداخت. ...
فهرست مطالب:
مقدمه
موقعیت شهر سنندج در نقشه
پیشینه
نمایی از شهر سنندج
اقلیم و آب و هوا
فرم بنا
1- ساختمان های درون گرا با حیاط مرکزی
2- استفاده از ایوان و حیاط کوچک در بنا
3- پلان، فرم بنا و نحوه قرار گیری آن
4- اتاق های کوچک با ارتفاع کم
5- بازشوهای کوچک
6- دیوارهای نسبتا قطور
جمعیت
محله ها
شهر سنندج در زمان قاجار و نمایی از آبیدر
جاذبههای تاریخی
عمارت و خانههای تاریخی
عمارت آصف (خانه کرد)
جاذبههای مذهبی
جاذبههای طبیعی
مناظراطراف جاده سنندج، کامیاران
از دیگر جاذبههای سنندج
پل تاریخی قشلاق
منابع
بخشی از متن:
توضیحات:
امروز برای شما قالب زیبای اهل فیلم رو قرار دادیم ترجمه این قالب اختصاصی بوده و در هیچ جای اینترنت این قالب وجود ندارد و توسط ما ترجمه شده است اگر همه وجود داشته باشد هم بدونید که از ما کپی کردن!
بخشی از متن:
توضیحات:
یک پروژه فوق العاده و کامل از یک هتل 4 ستاره، هتل با طراحی فوق العاده در سطح طرح نهایی، هتل بدلیل ساحلی بودنش از امکانات تفریحی زیادی برخوردارست. شامل 17 پلان برای 17طبقه، 2 نما، 2 برش از بنا و سایت، سایت پلان و ....
بخشی از متن:
مقدمه:
مفهوم غذای عملگرا از آنجا شکل گرفت که مشاهدات نشان دادند که برخی مواد غذایی و یا نوشیدنیها دارای اثراتی بر سلامتی هستند که این اثرات را نمی توان به محتوای مواد مغذی (نظیر درشت مغذی ها، ویتامین ها و یا مواد معدنی) آن ماده غذایی نسبت داد. امروزه غذای عملگرا به ماده غذایی اطلاق می شود که دارای اثراتی فراتر از ارزش تغذیه ای و یا محتوای مواد مغذی خود بر سلامتی انسان باشد. اگرچه ممکن است این واژه را برای غذاهایی که تغییر یافته و یا با سایر مواد غذایی ترکیب شده اند بکار برد، اما برخی مواد غذایی هستند که به طور طبیعی دارای اثراتی اثبات شده بر سلامتی می باشند. بررسی ها نشان می دهد که امروزه مصرف کنندگان در بسیاری از موارد ترجیح می دهند تا اقلام مورد نیاز خود را از بین غذاهای عملگرا انتخاب کنند. مهمترین اثراتی که برای این مواد غذایی قابل ذکر است، عبارتند از: تاثیر بر ارتقای سیستم ایمنی، دارا بودن خصوصیات آنتی اکسیدانی، ضد التهاب بودن، سمیت زدایی و یا اثرات کارافزایی (ارگوژنیک). مهمترین مواد غذایی که برای بررسی خصوصیات عملگرایی آن ها مورد بررسی قرار گرفته اند، ترکیبات شیمیایی فِنولیک با منشاء گیاهی، باکتری های پروبیوتیک، فیبرها و سایر کربوهیدرات ها با هضم ناقص می باشند، اما آغوز و زرده تخم مرغ و برخی دیگر از مواد غذایی غیر گیاهی نیز به عنوان غذاهای عملگرا در نظر گرفته می شوند. اگرچه اثرات بسیاری از این مواد غذایی در مطالعات برون سلولی و نیز بر روی حیوانات آزمایشگاهی به اثبات رسیده است، اما برای بررسی اثرات دقیق آن ها در مطالعات انسانی هنوز مسیر پُر چالشی در پیش است. با توجه به اهمیت و اثرات این مواد غذایی بر سلامتی، افزایش قابل توجه تحقیقات در خصوص این مواد غذایی و عرضه روزافزون فرآورده هایی با تبلیغ دارا بودن خصوصیات عملگرایی، آگاهی نسبت به اصول مرتبط با غذاهای عملگرا و داشتن یک تصور ذهنی برای ارزیابی این مواد غذایی برای عامه مردم و به ویژه متخصصین تغذیه و خدمات بهداشتی الزامی به نظر می رسد.
فهرست مطالب:
فصل اول: غذاهای عملگر
1-1 مقدمه
1-1 مفاهیم و تعاریف
1-2 تاریخچه
1-3 غذاهای عملگرا یا فراسودمند
1-3-1 پروبیوتیک، پری بیوتیک و سینبیوتیک ها
1-3-2 رنگدانه ها
1-3-4 اسیدهای چرب غیراشباع
1-3-5 فیبرهای گیاهی
1-3-6 مواد معدنی و ویتامین ها
1-3-7 آنتی اکسیدان ها
1-3-8 فیتو کمیکال ها
1-3-9 گیاهان سنتی و دارویی
1-4 ژاپن، مهد غذای عملگرا
فصل دوم: پروبیوتیک
مقدمه
2-1 نقش پروبیوتیک ها
2-3 منافع مصرف پروبیوتیک ها
2-4 اشکال پروبیوتیک ها
2-5 نکات مهم در رابطه با پروبیوتیک ها
2-6 مصرف پروبیوتیک ها در دام و طیور
2-7 عملکرد پروبیوتیک
2-8 چه نکاتی در مصرف پروبیوتیک ها حایز اهمیت است
2-9 فراورده های لبنی
2-10 نسل جدید محصولات لبنی
2-11 ماست پروبیوتیک
2-12 میوه و سبزی
2-14 گوشت
2-15 بررسی مقایسه ای عملکرد آنتی بیوتیکها و پروبیوتیک ها
2-15-1 آگهی
2-15-2 مکانیسم اثر پروبیو تیک ها به چند شکل است
2-16 پروبیوتیکها و فلور روده و نقش آن در سلامت انسان
2-16-1 نقش های مهم فلور طبیعی روده
2-16-2 آگهی
2-16-3 افزایش جذب و ذخیره لیپیدها
2-16-4 تاثیر آنتی بیوتیک ها بر روی فلور روده
2-17 نتایج تحقیقات صورت گرفته در این زمینه
نتیجه و بحث
منابع و ماخذ
پی نوشت