چکیده: محدودیت هایی در استفاده از پروتئین سویا مانند حلالیت کم و طعم نامطلوب آن وجود دارد. در این پژوهش سعی گردید که خواص عملکردی پروتئین سویا توسط دو صمغ زانتان و کاراگینان بهبود یابد. زانتان در چهار سطح 0، 0/04، 0/09 و 0/13 درصد و کاراجینان در سطوح 0، 0/03، 0/07 و 0/09 درصد (در محلول) استفاده ...
در این تحقیق سعی شده تمامی تصاویر توسط نویسنده عکسبرداری گردد. تحقیقی جامع و کاربردی در مورد آب و هوا، حیوانات، گیاهان و معادن طالقان است که سعی شده به طور کامل و جامع با حدود 8 سال تحقیق جمع آوری گردد. مقدمه: اول از همه شاید این پرسش به ذهنتان خطور کند که چرا کله سنگ؟ مطمئنا جواب پرسش درون خود ...