دسته: گردشگری و توریسم بازدید: 19 بار فرمت فایل: docx حجم فایل: 156 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 27 آیا سرمایه گذاری در امر بازاریابی و تبلیغات در زمینه معرفی جاذبه گردشگری کشورمان سبب توسعه این صنعت خواهد شد؟
قیمت فایل فقط 35,620 تومان

پروپوزال بررسی رابطه بازاریابی و تبلیغات در توسعه گردشگری
بررسی رابطه بازاریابی و تبلیغات در توسعه گردشگری
**توجه**
1- این فایل توسط گروه مهندسین برتر(فایل یار) نگارش شده است استفاده از فایل فقط برای خریدار ان مجاز می باشد و هرگونه استفاده برای کسانی که فایل خریداری ننموده اند شرعا حرام و قابل پیگیری حقوقی می باشد.
2-این فایل دارای گارانتی ویرایش یک مرتبه برای خریدار آن می باشد.

بیان مسئله
ایران دهمین کشور از نظر جاذبههای تاریخی،مذهبی وطبیعی برای جذب گردشگری شناخته شده است.در صورتی که توریسم ایران در جهان جایگاه پایینی دارد به گونه ای که در سال های پایانی قرن بیستم کمتر از نیم درصد از سهم بازار گردشگری را به خود اختصاص داده یعنی از هر 1000 گردشگر فقط 2 نفر ایران را انتخاب می کنند. و این نشان می دهد که ایران هنوز در مرحلهی اکتشاف[1] قرار دارد و برای بسیاری از گردشگران ناشناس است. تعداد گردشگران خارجی در ایران محدودند ، غالباً انفرادی و مراودهی مردم محلی با گردشگران در سطح مطلوبی است. این مطلب به وضوح روشن می کند که جهانیان هنوز ایران را نمی شناسند. در سالهای اخیر شرکت در نمایشگاه های بین المللی و شبکه تلویزیونی که جذابیت های گردشگری را برای خارجیان نمایش می دهد توانسته در شناساندن جاذبه های کشورمان تا حدی موثر باشد؛ اما متأسفانه در امر بازاریابی نه تنها سرمایه گذاری کافی انجام نگرفته بلکه سیاست های روشنی نیز تدوین نگردیده است؛ همچنین فعالیت های انجام شده غیر علمی و پراکنده بوده اند. در این صنعت کالاها و خدمات متفاوتی از طریق عرضه کننده گان مختلف هر روز وارد بازار میشوند و همه در پی رقابت با یکدیگر هستند. در این میان جلب نظر گردشگر به خرید یکی از این خدمات و مهمتر از آن ایجاد رضایت مندی در او بسیار دشوار است. تقاضا یک گردشگر علاوه بر سلایق شخصی به مد ، پیشنهاد اطرافیان همچنین فصل سفر ، بستگی دارد. مقصود از بازاریابی ، فعالیت های است که برای گرد هم آوردن خریدار و فروشنده انجام می شود.«باتلر» فرضیه ی چرخه ی عمر مقصد گردشگری را مطرح کرد.(1980 )او گفت که خدمات گردشگری هم مانند سایر خدمات وکالاها چرخه ی عمر دارد وبازاریاب باید آن مرحله ومرحلهی بعد را شناسایی وبرنامه ریزی های لازم را انجام دهد.چرخه ی عمر گردشگری به این تریب است :
1- اکتشاف exploration) :(تعداد گردشگران محدود ،به صورت انفرادی گردشگر سفر می کند، گردشگر زبان مردم مقصد را نمی داند ، مردم محلی از گردشگر استقبال می کنند، مراوده ، با گردشگران مردم محلی را خوشحال میکند.
2- مرحله مشارکت :(involvement) تعداد گردشگران اضافه می شوند، مردم از آثار مثبت ورود گردشگران سود می برند، مرد برای گردشگران تسهیلات رفاهی فراهم میکنند(اجاره منازل خود به آنها ) ، رابطه میزبان و مهمان هماهنگ و خوب است.
3- مرحله توسعه (development): رفتار مردم بومی تغییر می کند، سرمایه گذاری خارجی آغاز می شود، شکل و فضای منطقه تغییر می کند، بازار تخصصی می شود.
4- مرحله تثبیت (consolidation): به صورت انبوه جذب گردشگر داریم، شرکت های مهم حاکمیت یافته و در آمده سرانه همچنین نرخ افزایش تعداد گردشگر ورودی کاهش می یابد.
5- رکود (Institutionalism): مقصد گردشگری شهرت می یابد، از مد می افتد ، مشکلات اجتماعی ، فرهنگی، زیست محیطی بروز می کند، سرمایه گذاران خارجی باز می گردند، شاید هتلها و تسهیلات دیگری اجباراً پدید آیند.
6- افول و تجدید حیات (decline- rejuvenation) : اگر تجدید حیات صورت نگیرد و کالا و خدمات جدید ایجاد نشود ، امکانات گردشگری نو نگردد ، کم کم فقط خاطرهای از دوران شکوفایی در اذهان می ماند.
هدف اصلی:
بررسی رابطه بازاریابی و تبلیغات در توسعه گردشگری
اهداف فرعی:
بررسی اهمیت بازاریابی در امر توسعه صنعت گردشگری کشورمان
بررسی چالشها و مشکلات فراروی توسعه صنعت گردشگری در کشورمان
ارائه راهکارهایی جهت بهبود و توسعه صنعت گردشگری کشورمان، بررسی اهمیت و نقش تبلیغات در گسترش بازاریابی توریسم در ایران .

فهرست مطالب
عنوان تحقیق
- بیان مسأله اساسی تحقیق
- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
مرور ادبیات و سوابق مربوطه
جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق
- اهداف مشخص تحقیق
سؤالات تحقیق:
فرضیه های تحقیق:
تعریف واژه ها و اصطلاحات فنی
روش شناسی تحقیق
متغیرهای مورد بررسی
شرح کامل روش (میدانی، کتابخانه ای) و ابزار
جامعه آماری، روش نمونه گیری و حجم نمونه
روشها و ابزار تجزیه و تحلیل داده ها
قیمت فایل فقط 35,620 تومان

برچسب ها : پروپوزال بررسی رابطه بازاریابی و تبلیغات در توسعه گردشگری , پروپوزال رابطه بازاریابی و تبلیغات در توسعه گردشگری , نقش بازاریابی و تبلیغات در توسعه گردشگری , توسعه گردشگری , توسعه گردشگری ایران