دانلود پایان نامه آماده

دانلود پایان نامه آماده

هوش هیجانی,دانلود پایان نامه، دانلود پایان نامه حقوق، پایان نامه آماده، پایان نامه نرم افزار، پایان نامه مدیریت، پایان نامه علوم تربیتی، پایان نامه روانشناسی,دانلود مقاله
دانلود پایان نامه آماده

دانلود پایان نامه آماده

هوش هیجانی,دانلود پایان نامه، دانلود پایان نامه حقوق، پایان نامه آماده، پایان نامه نرم افزار، پایان نامه مدیریت، پایان نامه علوم تربیتی، پایان نامه روانشناسی,دانلود مقاله

پایان نامه بررسی تأثیر آموزش مهارتهای ارتباطی در افزایش سلامت روانشناختی دانش آموزان

پایان نامه بررسی تأثیر آموزش مهارتهای ارتباطی در افزایش سلامت روانشناختی دانش آموزان



پایان نامه بررسی تأثیر آموزش مهارتهای ارتباطی در افزایش سلامت روانشناختی دانش آموزاندسته: روانشناسی 
بازدید: 1 بار 
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 163 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 209 






پایان نامه بررسی تأثیر آموزش مهارتهای ارتباطی در افزایش سلامت روانشناختی دانش آموزان در 209 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مقدمه


دورۀ نوجوانی دوره ای است که در مصادف با تغییر و انتقال در برگ ، 1990 ) . استقلال نسبی از والدین و وابستگی به گروه همسالان و دوستان ، رشد و تحول مفهوم خود و هویت یابی اجتماعی و جنسی ، اتتخاب رشته تحصیلی ، برنامه ریزی برای دانشگاه و انتخاب شغل از جمله عواملی هستند که برای نوجوانان تنیدگی هایی را ایجاد می کنند (فورنت و همکاران ،1998 ) این عوامل تنیدگی زا توأم با خواست ها و تقاضا های آموزشی در محیط مدرسه و انتظارات والدین از نوجوانان ، سلامت و بهداشت روانی آنها را به مخاطره می اندازد و بر عملکرد کلی و تحصیلی آنها تأثیر منفی می گذارد (نایمی و واینیوماکی ،1999 ) پژوهش ها حاکی است افرادی که در رویارویی با چنین مسائلی فاقد توانایی های لازم و اساسی هستند ، آسب پذیر بوده و مشکلاتی نظیر افسردگی ، اضطراب ، تنهایی و احساس طرد شدگی ، کمرویی ، خشم ، تعارض بین فردی و....را تجربه می کنند. در عین حال پژوهش های بیشماری حاکی است که بسیاری از مشکلات بهداشتی و اختلالات روانی – عاطفی ریشه های روانی – اجتماعی دارند و ارتقای مهارتهای مقابله ای و توانایی های روانی – اجتماعی در بهبود و سلامت روانشناختی افراد بسیار مؤثر است . این توانایی ها فرد را برای مقابله مؤثر باموقعیت های تعارض زا یاری می کند و شخص را قادر می سازد تا در رابطه با سایر افراد جامعه ، فرهنگ و محیط خود به گونه ای مثبت و سازگارانه عمل کرده و سلامت به ویژه سلامت روانی خود را تامین کند . به همین دلیل در سالهای اخیر آموزش مهارتهای زندگی برای آماده نمودن افراد هنگام مقابله با مشکلات و فشارهای زندگی و ایجاد رفتارهای مثبت و کاهش رفتارهای منفی و در نتیجه دستیابی به زندگی موفقیت آمیز مورد توجه روانشنا سان و دست اندر کاران نظام های آموزشی قرار گرفته است.
برنامه ها ی آموزشی مهارت های زندگی به دامنه وسیعی از مهارتهای زندگی به دامنه وسیعی از مهارتها برمی گردد، اما مهارتهای اجتماعی و ارتباطی از جمله مهارت هایی می باشد که آموزش این مهرت ها تأثیر قابل توجهی بر کاهش رفتارهای منفی و افزایش رفتارهای مثبت و سازگارانه داشته است .در حقیقت ، ارتباط بین فردی یکی از مهمترین توانایی های بشر است اما برخی افراد در برقراری ارتباط ،مهارت لازم را نداشته و یا پاسخ های آنها اغلب اثری منفی بر ارتباط دارند و همین سدهای ارتباطی ممکن است به تنهایی و کناره گیری اجتماعی و نیز عدم کارایی تحصیلی و شغلی فرد منجر شود . حتی برخی از صاحب نظران معتقد ند که اختلالات روانی در اصل ناشی از مشکلات مربوط به ارتباط نا مناسب است و بیمار روانی از روابط انسانی محروم مانده است (بولتون ترجمه سهرابی ،1381 ) . بنابراین با آگاهی از نقش مهارت های اجتماعی در تأمین سلامت روانشناختی افراد و با توجه به اهمیت یادگیری این مهارت ها برای مواجهه با مسائل و مشکلات روز مره و تأثیر آن بر بهبود زندگی فردی و اجتماعی این تحقیق در صدد است تا میزان اثر بخشی آموزش این مهرت ها در سلامت روانشناختی دانش آموزان مراجعه کننده به مراکز مشاوره را بررسی کند.

1-2- بیان مسأله
انسان امروزی به لحاظ پیچیدگی های زندگی ، وسعت و سرعت تغییرات ، با چالشهای فراوانی روبه روست که این چالش ها در قرن آینده بارزتر خواهد شد (دلور ؛ترجمه فقیهی و رئوف ، 1375) چالش ها و بحران هایی مانند چالش بین جهانی شدن و بومی ماندن ، بحران جمعیت ، بحران سلامتی و تغذیه ، دگرگونی های فناوری و شرایط حرفه ای ، آثار فناوری نوین ارتباطی برمهارتهای اجتماعی اجتماعی و خلق وخوی ، مشکلات خانوادگی و اشتغال والین در بیرون از منزل ، افزایش فشارهای روحی و روانی و.... ، که هر یک از این عوامل ، مشکلاتی را بر چگونگی زندگی افراد و رفتارهای اجتماعی و فردی آنان تحمیل می کند.


قیمت : 12,500 تومان

پرداخت و دانلود


بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .




کلمات کلیدی : پایان نامه بررسی تأثیر آموزش مهارتهای ارتباطی در افزایش سلامت روانشناختی دانش آموزان , پایان نامه بررسی تأثیر آموزش مهارتهای ارتباطی در افزایش سلامت روانشناختی دانش آموزان افزایش سلامت روانشناختی دانش آموزانتأثیر آموزش مهارتهای ارتباطی در افزایش سلامت روانشناختی تأثیر آموزش مهارتهای ارتباطی آموزش مهارتهای ارتباطیافزایش سلامت روانشناختی دانش آموزان


پایان نامه بررسی زراعت ذرت

پایان نامه بررسی زراعت ذرت



پایان نامه بررسی زراعت ذرتدسته: مهندسی کشاورزی 
بازدید: 1 بار 
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 41 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 73 






پایان نامه بررسی زراعت ذرت در 73 صفحه ورد قابل ویرایش


فهرست مطالب


مقدمه

1-  ذرت

1-1. منشاء و تاریخچه ذرت

2-1. اهمیت محصول ذرت

3-1. طبقه بندی ذرت

4-1. ویژگیهای انواع ذرت

5-1. فنولوژی ذرت

1-5-1. جوانه زنی و سبز کردن ذرت

2-5-1. مرحله سبز کردن تا ظهور گل آذین نر

3-5-1. مرحله تشکیل گل آذین نر تا ظهور تارهای ابریشمی 

4-5-1. مرحله تشکیل تارهای ابریشمی تا رسیدن دانه 

6-1. رشد و نمو

1-6-1. رشد اندام های رویشی

1-1-6-1. ریشه

2-1-6-1. برگ

2-6-1. رشد اندام های زایشی

7-1. خاک مناسب ذرت

8-1. دمای موردنیاز

9-1. رطوبت موردنیاز

10-1. تنشهای محیطی

11-1. خشکی و تنش خشکی

12-1. اثرات عوامل طبیعی اقلیمی بر روی نیاز آبی گیاهان    

13-1.اثرات فیزیولوژیک تنش آب

14-1. تنش خشکیدر مرحله رشد رویشی گیاه ذرت 

15-1.تنش خشکی و رشد زایشی ذرت 

16-1. تنش خشکی و اثرات آن بر روی عملکرد و اجزاء عملکرد   

17-1.سایر صفات مرتبط با خشکی

1-17-1.محتویات نسبی آب برگ (RWC)

2-17-1. پایداری غشای سیتوپلاسمی

18-1. مکانیزمهای مقابله با تنش های خشکی

1-18-1. مقاومت به خشکی

2-18-1.فرار از خشکی

3-18-1.اجتناب از خشکی

4-18-1. صفات مرتبط با اجتناب از خشکی

7-4-18-1. مکانیزم های روزنه ای

2-4-18-1. افزایش بازده فتوسنتزی

3-4-18-1. کاهش مساحت برگ

4-4-18-1. وفور ومحل روزنه ها

5-4-18-1. سیستمهای کارآمد ریشه

6-4-18-1. نسبت زیاد ریشه به شاخه

5-18-1. تحمل خشکی

6-18-1. مکانیزم های تحمل خشکی

1-6-18-1. اجتناب از صدمات ناشی از کاهش رشد

2-6-18-1. تحمل در مقابل گرسنگی

3-6-18-1. اجتناب در مقابل از بین رفتن پروتئین ها. 

19-1. چگونگی ازریابی مقاومت به خشکی

20-1. تنش خشکی و شاخص برداشت

21-1. کارایی مصرف آب




مقدمه

خشکی، خطری جدی برای تولید موفق ذرت در سراسر جهان محسوب می شود. منابع آب شیرین در جهان محدوده بوده، و با افزایش جمعیت جهان نیاز به استفاده از آب بیشتر می شود و لذا منابع آب بطور فزآینده ای مورد تهدید قرار گرفته، و از آنجاکه بخش کشاورزی عمده ترین مصرف کننده آب بشمار میرود، هر گونه صرفه جویی در این بخش کمک مؤثری به تولید بهینه محصولات زراعی خواهد کرد (20). با در نظر گرفتن روند افزایش جمعیت جهان که طبق پیش بینی های سازمان ملل، این جمعیت در سال 2050 میلادی به 4/14 میلیارد نفر خواهد رسید (59) . بنابراین ضرورت تولیدات غذایی جهت تامین نیازهای مرتبط امری اجتناب ناپذیر است.

ذرت گیاهی است گرمسیری که بدلیل ویژگیهای زیاد از جمله قدرت سازگاری با شرایط اقلیمی گوناگون مورد توجه تولید کنندگان قرار گرفته بطوریکه ذرت از نظر سطح زیر کشت مکان، زراعت آن بعنوان یک گیاه پر محصول جهت تأمین کالری مورد نیاز بشر بطور مستقیم و غیر مستقیم از اهمیت ویژه ای برخوردار است . تولید ذرات در جهان در سال 2002 ، 589/189/602 تن بود . حدود 17 درصد سطح زیر کشت جهانی ذرت آبیاری می شود که از این مقدار حدود 40 درصد مواد غذایی حاصل می شود ( 8 و 40 ).

در ایران تقریباً 70 درصد مساحت کشور را اقلیم خشک و نیمه خشک شامل می شود که متوسط بارندگی سالیانه آنها کمتر از 300 میلیمتر است (8)

از آنجائیکه مرحله گلدهی ذرت به عنوان حساسترین مرحله رشد و نمو ذرت با گرم ترین ماه سال ( تیرماه ) مطابقت دارد و معمولاً نزولات آسمانی در این موقع از سال رخ نمی دهد و از طرفی حداکثر نیاز آبی محصولات رایج منطقه ( پنبه ، چغندر قند ، گوجه ) به همین زمان ارسال مربوط می شود و ظرفیت شبکه های آبیاری ، زراعت را در وضعیتی قرار داده که فواصل آبیاری ذرت طولانی شده و عملکرد کاهش می یابد . ذرت در آب و هوای نیمه خشک مدیترانه ای برای نیل به عملکرد دانه بالا نیاز به آبیاری تکمیلی دارد (61)

خصوصیات مورفولوژی و فیزیولوژی زیادی ، در مقاومت به خشکی موثر هستند که به عنوان شاخص های مورد انتخاب توصیه شده اند . برای مثال بسته شدن روزنه ها ، کاهش سطح برگ ، افزایش کارایی فتوسنتز ، رسوب چربیها ، توسعه سیستم ریشه ای ، مقاومت در برابر انتشار گازها ، تغییر در مقدار ترکیبات آلی ، قندی و ازته ،اسید آمینه پرولین ، تنظیم پتانسیل اسمزی ، تغییرات سرعت رشد نسبی ، و سرعت رشد محصول از این جمله می باشند (12) .

با توجه به خصوصیت اصلی زراعت در مناطق با محدودیت منابع آبی و لزوم گسترش سطح زیر کشت با هدف افزایش محصولات زراعی در این مناطق ، و با توجه به اینکه آبیاری یکی از نیازهای مهم تولیدات کشاورزی محسوب می شود . دستیابی به ژنوتیپ های محتمل به شرایط دشوار با کارایی بالای مصرف آب ضروری بنظر می رسد .

بنابراین شناسایی مراحلی از رشد که در آنها به آب کمتری نیاز است و حذف آبیاریهای غیر ضروری و نیز تعیین مراحل حساس به قطع آب و همچنین یافتن ژنوتیپ های محتمل به تنش آبی باعث افزایش کارایی مصرف آب همراه با افزایش سطح زیر کشت و نهایتاً عملکرد اقتصادی خواهد شد . مطالعات جدی پیرامون شرایط نامساعد محیطی و عکس العمل گیاهان نسبت به آنها از سال 1941 در دنیا شروع شده است (11).


قیمت : 6,400 تومان

پرداخت و دانلود


بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .




کلمات کلیدی : پایان نامه بررسی زراعت ذرت , دانلود مقاله زراعت (ذرت) تحقیق زراعت (ذرت) دانلود تحقیق زراعت (ذرت) ,ویژگیهای انواع ذرت

پایان نامه بررسی سالمونلوز در طیور در 164 صفحه ورد قابل ویرایش

پایان نامه بررسی سالمونلوز در طیور



پایان نامه بررسی سالمونلوز در طیوردسته: علوم‌ آزمایشگاهی 
بازدید: 1 بار 
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 94 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 164 






پایان نامه بررسی سالمونلوز در طیور در 164 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب


مقدمه 

فصل اول 

کلیات 

تاریخچه سالمونلا

شکل سالمونلا

خصوصیات محیط کشت

خواص بیوشیمیایی

ساختمان پادگنی سالمونلاها

اهمیت پرگنه‌های S,R در آزمایشهای سرمی

تغییرات پادگنی

فرمول آنتی ژنتیک

طبقه بندی سالمونلاها

طبقه‌بندی سالمونلاها

طبقه‌بندی کامفم- وایت

حساسیت نسبت به باکتریوفاژها

مقاومت 

سهم

بیماریزائی و مکانیسم عمل آن

فصل دوم

سالمونلوز در پرندگان

وسعت واگیری و پراکندگی سالمونلا

دوره بیماری

اپیدمیولوژی سالمونلا

راههای انتقال بیماری

کیفیت بیماریزائی سالمونلا

علائم بیماری

کلیات سالمونلوز در پرندگان

بیماری پلوروم (اسهال سفید)

عامل بیماری

طرز واگیری بیماری پلوروم

انتقال بیماری

علائم بیماری و دوره آن

علائم روی لاشه

علائم بیماری در مرغهای بالغ

علائم کالبد گشائی

تشخیص پلوروم

کنترل و پیشگیری در جوجه ‌مرغها

کنترل و پیشگیری در بالغین

درمان ناقلین 

تیفوئید مرغان

عامل بیماری

خصوصیات کشت

خصوصیات بیوشیمایی

بیماریزائی در انواع پرندگان 

سربیماری

نشان‌های بیماری

آثار کالبد گشائی

تشخیص 

کنترل و پیشگیری 

واکسیناسیون

بیماری پاراتیفوئید پرندگان

شیوع، انتشار و اثرات اقتصادی بیماری 

سبب شناسی

مواد لازم جهت رشد

شکل پرگنه‌ها

خواص شیمیایی

مقاومت در مقابل عوامل شیمیایی و فیزیکی 

قدرت زندگی پاراتیفوئیدها در بسر، مواد غذائی و گرد و خاک 

قدرت پایداری سالمونلا در مدفوع و وسایل آلوده جوجه کشی

مدت پایداری در خاک،‌ آب و گیاهان.............

مدت پایداری در روی پوسته تخم مرغ و محتویات آن.

مقاومت در مقابل آنتی بیوتیک و داروهای ضدعفونی

ساختمان پادگنی

فرمول پادگن و پراکندگی سالمونلاها در طیور 

زهرابه

بیماریزائی 

بیماریزائی در پرندگان جوان

بیماریزائی در پرندگان بالغ

واگیری پارا تیفوئید

طرز انتقال بیماری بوسیله ناقلین و حاملین

انتشار مستقیم عامل بیماری بوسیله تخمدان آلوده

آلودگی از طریق پوسته تخم مرغ

علائم بیماری

شکل حاد بیماری در جوجه مرغها 

جراحات کالبد گشائی

تشخیص 

جدا کرد عامل بیماری و تشخیص آن 

سرولوژی

درمان پیشگیری و کنترل 

بهداشت تخم مرغ و وسایل جوجه‌کشی

تولید تخم مرغ، جمع آوری و نگهداری آن 

بهداشت گله مادر

طرز ضدعفونی تخم مرغها

تمیز نمودن ماشین و اتاق جوجه کشی

بهداشت محیط جوجه کشی

شرایط بهداشتی در طول پرورش جوجه

آزمایشات سرولوژیکی

ایمنی ساختن 

بیماری آریزونوز

انتقال، ناقلین، مخازن

درمان و پیشگیری

فصل سوم

درمان سالمونلوز در طیور

کنترل و پیشگیری سالمونلوز در طیور

واکنشهای سالمونلا در طیور


مقدمه

بدون شک بخشی از پیروزی‌ها و پیشرفتهایی که در زمینة علم پزشکی، دارو سازی زیست شناسی، گیاه شناسی، جانور شناسی و صنعت تهیه و نگهداری مواد غذایی حاصل شده مدیون زحمات علمای میکروبیولوژی است. جهان امروز با مشکل کنترل میکروبهای بیماری‌زا بخصوص در کشورهای جهان سوم روبروست و دانشمندان در پی مقابله با آنها هستند.

یکی از این میکروبها سالمونلا است که باعث بیماری عفونی سالمونلوز در انسان و حیوانات می‌شود و ضررهای اقتصادی فراوانی به نسل بشری می‌زند.

یکی از راههای شایع انتقال سالمونلا در انسان مصرف و استفاده از گوشت‌ طیور آلوده به این میکرو ارگانیسم است. این آلودگی‌ها در طیور به سالمونلا ممکن است ناشی از تیفوئید طیور، بیماری پولوروم، پاراتیفوئید طیور و آریزونوز باشد. این بیماری همواره خسارات سنگین زیادی به اقتصاد کشور و جامعة بهداشت زده و همواره بهداشت بشری را تهدید کرده است.

با توجه به طولانی بودن دورة‌ بیماری و مقاومت زود هنگام سویه‌‌های سالمونلایی به آنتی بیوتیکها کنتر و درمان این بیماری مشکل است ازاین رو برای مبارزه با این بیماری باید از رشد و تکثیر باکرتی در کانون ایجادآلودگی جلوگیری شود.

انتقال بیماری سالمونلوز بیشتر از طریق دستگاه گوارش است. بنابراین آب و مواد غذایی آلوده و منشع مهم ایجاد سالمونلاوز است که باید آب را با روشهای تصفیه مناسب عاری از پاتوژن کنیم و در بین مواد غذایی گوشت طیور را باید با روشهای صحیح عمل آوریم و عرضه کنیم چون گوشت طیور یکی از مساعدترین مادة غذایی برای رشد سالمونلاها هستند. (7 و 1)

به امید داشتن جامعه‌ای عاری از آلودگی و بیماری و کشوری شاداب و تندرست.


فصل اول

کلیات

خانواده آنتروباکتریاسه (Enterobacteriacea Familly)

این خانواده  از تعداد زیادی باکتری گرم منفی تشکیل شده که قرابت نزدیکی با هم دارند و در آب و خاک: ماد در حال فساد، گیاهانی، دستگاه گوارش انسان،حیوانات و حشرات یافت می‎شوند.

از آنجاییکه جایگاه طبیعی باکتری‌ها در روده انسان و حیوانات میباشد آنها را اصطلاحاً میکروبهای روده‌ای می‌نامند. برخی از اعضای این خانواده نظیر شیگلا (shigella) سالمونلا (Salmonella) ویرسینا (yersinia) پاتوژن واقعی می‌باشند. در صورتیکه برخی دیگر نظیر اشریشیا کلی (E,coli) کلبسیلا (Klebsiella) و پروتئوس (Proteus)، فلور طبیعی دستگاه گوارش انسان و حیوانات بوده و در شرایط خاصی بیماری‌زا واقعی می‌شوند. (1 و 2 و 3)

هما باکتری‌های این خانواده در شرایط هوازی و بی‌هوازی رشد کرده و به اصطلاح بی هوازی اختیاری هستند. همچنین گلوکز را تخمیر و نیترات را به نیتریت تبدیل می کنند (به استثنای اروینیا (Erwinia). عدم حضور فعالیت سیتوکروم اکسیداز در این باکتری‌ها مشخصه مهم می‌باشد، چرا که آنترو باکتریاسه را از بسیاری از باسیلهای گرم منفی غیر تخمیر کننده (هوازی مطلق) متمایز می‌نماید همه باکتری‌های این خانواده بجز شیگلا کاتالاز مثبت هستند (1 و 29 و 30 و 31)

طبقه‌بندی خانواده آنترو باکتریاسه بیش از سایر میکروارگانیسم ها مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.  تا سال 1972 تنها 26 گونه در این خانواده نام گذاری شده بود در صورتی که در حال حاضر بیش از 11 دسته و 86 گونه درآن قرار دارند که خوشبختانه تنها حدود 25 از تع7داد 97 گونه باکتری روده‌ای ، پاتوژن‌های مهمی برای انسان بوده و از نمونه‌مرضی جدا می‎شوند. 72 گونه دیگری به بندرت از انسان جدا شده است. از آنجاییکه باکتریهای روده‌ای هاگ ایجاد نمی‌کنند به آسانی در اثر حرارت و غلظت‌های کم مواد ضد عفونی کنتده و باکتری کش معمولی از بین می‌روند. در این ارتباط ترکیبات هالوژنه فرم آلوئید، بتا گلوتار آلدئید و مواد فنلی اثر باکتر کشی روی باکتریها دارند.


قیمت : 9,400 تومان

پرداخت و دانلود


بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .




کلمات کلیدی : پایان نامه بررسی سالمونلوز در طیور , دانلود مقاله سالمونلوز در طیور (رشته علوم آزمایشگاهی) تحقیق سالمونلوز در طیور (رشته علوم آزمایشگاهی) پایان نامه بررسی سالمونلوز در طیور سالمونلوز در طیور دانلود تحقیق سالمونلوز در طیور (رشته علوم آزمایشگاهی) طیور میکروب سالمونلا

پایان نامه بررسی سیالات برش

پایان نامه بررسی سیالات برش



پایان نامه بررسی سیالات برشدسته: مهندسی مکانیک 
بازدید: 1 بار 
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 202 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 109 






پایان نامه بررسی سیالات برش در 109 صفحه ورد قابل ویرایش


فهرست مطالب


فصل اول

1-1- تاریخچه بهران

1-2- کلیات عملکرد شرکت نفت بهران

1-2-1- واحد استخراج مواد آروماتیک توسط حلال فورفورال  

1-2-2- واحد موم زدایی توسط حلال تولوئن و M.E.K

 1-2-3- واحد تصفیه توسط گاز هیدروژن

1-2-4- واحد تولید ضد یخ

1-2-5- واحد تولید واکس کم روغن

1-2-6- واحد پایلوت

1-2-7- واحد تسهیلات 

1-2-8- واحد آزمایشگاه

1-2-9- واحد پژوهش

1-2-10- واحد ظرفسازی و پرکنی

1-2- 11- لوبکات

فصل دوم

2-1- مقدمه

2-2- ساخت روغن پایه از برش مواد نفتی 

2-2-1- تقطیر

2-2-2- تصفیه و پالایش شیمیایی

2-2-3- آسفالت گیری

2-2-4- موم گیری

2-3- تقطیر نفت خام

2-3-1- تقطیر در فشار (یک اتمسفر)

2-3-2- تقطیر در خلاء 

2-4- دستگاه های تفکیک و تقطیر روغن (لوب تاور)

2-5- شناخت هیدروکربورهای روغن پایه

2-5-1- گروه پارافینیک

2-5-2- هیدروکربورهای نفتنیک و مشخصات آنها

2-5-3- هیدروکربورهای آروماتیک و خواص آنها

2-5-4- توزیع  هیدروکربورها و انواع روغن پایه

2-6- واحد روغن سازی

2-6-1- استخراج مواد آروماتیک  ونفتینیک

2-6-1-1- تصفیه با اسید

2-6-1-2- استخراج با فورفورال 

2-6-1-3- عوامل مؤثر در جداسازی مواد آروماتیکی از لوب کات 

2-6 -1-4- خواص فورفورال 

2-6-1-5- دستگاههای عمده

2-6-2- روش های دیگر تصیه (حلال گاز هیدروژن)

2-6-3- عملیات آسفالت گیری

2-6-4- عملیات موم گیری

2-6-4-1- کارخانه موم گیری

2-6-4-2- خواص حلال ( MEX و تولوئن)

2-6-4-3- عوامل مؤثر در کیفیت و کمیت محصول

2-6-4-4- دستگاه های عمده 

2-6-4-5- روش موم گیری با اوره 

2-6-4-6- روش هیدروکراکتیگ

2-7- تولید روغن از طریق تصفیه دوم

2-7-1- روغنهای مصرف شده 

2-7-2- ناخالصی های موجود در روغن مصرف شده

2-7-3- روشهای معمول احیاء روغنهای مصرف شده

2-7-4- دستگاه های جداسازی گریز از مرکز

2-7-5- دستگاه صافی لبه دار

2-7-6- تصفیه شیمیایی با مواد قلیائی و صاف نمودن آن    

2-7-7- تصفیه با خاک مخصوص

2-7-8- تصفیه با اسید سولفوریک

2-7-9- خنثی نمودن بوسیله آهک و تصفیه با خاک مخصوص 

فصل سوم

3-1- طبقه بندی استانداردهای روغن

3-1-1- تعریف روانکاری

3-2- شرایط اصلی روان کننده خوب

3-3- انواع روان کننده

3-4- روغنهای روان کننده نفتی

3-5- انواع روانکاری

3-5-1- روانکاری با لایه ضخیم 

3-5-1-1- روانکاری هیدرواستاتیک 

3-5-1-2- روانکاری هیدرودینامیک 

3-5-2- روانکاری با لایه نازک 

3-5-3- روانکاری حدی

3-5-4- روانکاری خشک

3-5-5- روانکاری غلطان

3-6- ترکیبات ساختار یک روغن صنعتی 

3-6-1- بررسی علل اضمحلال کیفیت روغن

3-6-2- کاهش خصوصیات مواد افزودنی

3-6-2-1- کاهش اثر بازدارنده های اکسیداسیون

3-6-2-2- کاهش ویسکوزیته روغن

3-6-2-3- کاهش بازدارنده های رنگ زدگی

3-6-2-4- بازدارنده های کف

3-7- اصطلاحات روانکاری

3-8- آزمونهای مهم فیزیکی و شیمیایی روغنهای روان کننده 

3-8-1- ویسکوزیته 

شرح آزمون

3-8-1-1- کاربرد و مزایای اندازه گیری گرانروی در دماهای فوق الذکر   

3-8-2- شاخص ویسکوزیته 

شرح آزمون

3-8-3- نقطه آنیلین

شرح آزمون

3-8-4- دانسیته 

شرح آزمون

3-8-5- عدد خنثی شدن

3-8-5-1- عدد اسیدی کل

3-8-5-2- TBN

شرح آزمون

3-8-5-3- TAN

شرح آزمون


3-8-6- ضریب شکست

شرح آزمون

3-8-7- نقطه ریزش

شرح آزمون

3-8-8- نقطه اشتعال 

شرح آزمون

3-8-9- نقطه احتراق

شرح آزمون

3-8-10- کف 

شرح آزمون

3-8-11- خوردگی مس

شرح آزمون

3-8-12- توانایی تحمل بار 

شرح آزمون

3-8-13- مقدار آب 

3-8-14- عدد صابونی شدن

3-8-15- خاکستر

3-8-16- نقطه ابری شدن

3-8-17- خاصیت امولسیون و دمولسیون 

3-8-18- پایداری در مقابل اکسیداسیون

فصل چهارم

4-1- عملیات فلزکاری 

4-2- انواع سیالات عملیات فلزکاری

4-2-1- روغن معدنی خالص

4-2-2- روغن چرب خالص

4-2-3- روغن معدنی و چرب مخلوط شده

4-2-4- مخلوط روغن معدنی و روغن چرب گوگرد دار شده 

4-2-5- روغنهای معدنی گوگرد دار

4-2-6- روغنهای معدنی کلردار و گوگرد دار

4-2-7- روغن معدنی کلردار

4-3- روغنهای برش

4-4- روغنهای حل شونده (روغنهای امولسیون شونده). 

4-4-1- امولسیونهای معدنی

4-4-2- سیالات نیمه سنتتیک

4-4-3- روغنهای سنتتیک

4-5- امولسیفایر

4-6- روغنهای امولسیون شونده

4-6-1- مزایای روغنهای امولسیون شونده

4-6-2- معایب روغنهای امولسیون شونده

4-7- امولسیونهای شیمیایی نیمه سنتتیک

4-7-1- مزایای سیالات نیمه سنتتیک

4-8- سیالات سنتتیک

4-8-1- مزایای سیالات سنتتیک

4-9- وظایف سیال روانکار

4-10- معیار انتخاب نوع سیال عملیات فلزکاری 

4-11- سختی اعمال سیالات برش

4-11-1- اعمال سبک

4-11-2- اعمال نیمه سخت

4-11-3- اعمال سخت

4-11-4- اعمال خیلی سخت

مقاله ای در مورد سیالات برش

پروژه 

واژه نامه انگلیسی

منابع



-1- تاریخچه شرکت نفت بهران:

شرکت نفت بهران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع روغن موتور، روغن های صنعتی، مواد اولیه لاستیک سازی و مواد پارافینی می‎باشد و یکی از سه شرکت تولید کننده روغن های صنعتی در ایران می‎باشد که نقش بسیار مهمی در پیشرفت صنایع کشور بر عهده دارد.

این شرکت در سال 1341 در شهر ری در جنب ساختمان فعلی پژوهشگاه صنعت نفت و با مشارکت بخش خصوصی و تحت امتیاز چند ملیتی ESSO و وابسته به شرکت اکسون و با نام شرکت تولید روغن تهران شروع به کار نمود.

در ابتدا این شرکت با دریافت روغن پایه از پالایشگاه آبادان و اختلاط آن با مواد افزودنی به تولید روغن موتور مشغول بود ولی در سال 1347 پالایشگاه آن با ظرفیت سالانه 30000 تن روغن پایه آماده بهره برداری گردیده و روغن پایه پس از اختلاط با مواد افزودنی مناسب به انواع گوناگون روغن های موتور و روغن های صنعتی مورد نیاز صنایع تبدیل می گردد.

تا قبل از انقلاب این شرکت محصولات خود را تحت آرم ESSO و با نامهای تجاری کمپانی اکسون آمریکا به بازار عرضه می گردید. پس از قطع رابطه با آمریکا برنامه ریزی و سیاست گذاری جهت اداره شرکت توسط بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی راساً به عهده گرفته شد و کارها بر پایه مدیریتی پویا استوار گردید. در پی تحولات فوق نام شرکت در سال 1363 به پالایشگاه روغن تهران و در سال 1369 همراه با گسترش دامنه فعالیت های اصلی شرکت به ویژه در زمینه نفت و پتروشیمی به شرکت نفت بهران(سهامی عام) تغییر یافت هم اکنون با اجرای برنامه توسعه پالایشگاه و افزایش سطح کیفیت و ظرفیت تولید انواع روغن و دیگر محصولات بالغ بر 100 میلیون لیتر در سال گردیده است. از نظر سود دهی رتبه دوم را در میان شرکت های سازمان یافته بنیاد مستضعفان و جانبازان داشته است. این شرکت دارای صادرات روغن موتور وکس (WAX) به کشورهای ایتالیا. رومانی، پاکستان و لبنان و … می‎باشد.

از جمله محصولات ساخته شده در بهران می‎توان از انواع روغن های برش، روغن های عملیات ماشین کاری فلزات روغن های گریفیت دار برای مصرف در درجه حرارت های بالا، روغن های کمپرسورهای پیستونی و … را نام برد. محصولات ویژه براساس سفارش و با توجه به مقدار مورد نیاز قابل تولید هستند.

1-2- کلیات عملکرد در شرکت نفت بهران

خوراک واحد روغن سازی ماده ای بنام لوبکارت است که یکی از محصولات برج تقطیر در خلاء پالایشگاه نفت است. لوبکات بعلت دارا بودن مواد آروماتیک و پارافینیک سنگین نامطلوب و نداشتن مشخصات فیزیکی لازم در سه واحد جداگانه مورد پالایش قرار می‎گیرد.

1-2-1-  واحد استخراج مواد آروماتیک توسط حلال فورفورال

دراین واحد برجی بنام RDC (برج استخراج) از اختلاط لوبکات و فورفورال دو فلز جدا تشکیل می‎شود. آروماتیکها در فورفورال حل شده و بعلت اختلاف دانسیته ازفلز روغنی (رافینیت) جدا می‎شود. از بالای برج مخلوط رافینیت و حلال و از پایین برج آروماتیکها (اکستراکت) EXTERACT و حلال خارج می‎شوند. پس در دو سیستم بازیابی حلال از رافینیت و اکستراکت جدا می‎شود. رافینیت بعنوان خوراک واحد M.E.X و اکستراکت بعنوان محصول جانبی جهت ساخت روغنهای صنعتی استفاده می‎شود.

1-2-2- واحد موم زدایی توسط حلال تولوئن و M.E.K

رافینیت حاصله از واحد فورفورال ضمن اختلاط با مخلوط حلال های تولوئن و M.E.K در حلالهای برودتی سرد شده و کریستالهای پارافینی سنگین (واکس) تشکیل می‎شوند. پس مخلوط روغن و حلال ضمن عبور از فیلترهای خلاء مرحله اول و مرحله دوم از کریستالهای واکسی تفکیک گشته و جهت بازیابی حلال به سیستم های بازیابی هدایت می گردند.

محصول به دست آمده خوراک واحدها یدرو بوده و فوم حاصله پس از کاهش درصد روغن بعنوان پارافین ‌و نمونه به بازار عرضه می گردد.

1-2-3- واحد تصفیه توسط گاز هیدروژن

محصول بدست آمده از واحد M.E.K ضمن اختلاط با هیدروژن در فشار و درجه حرارت بالا وارد راکتور شده و از نظر رنگ و ثبات حرارتی بهبود می یابد. در این واحد مواد ناخواسته بوسیله واکنش شیمیایی از روغن جدا شده و ترکیبات غیر اشباع به ترکیبات اشباع تبدیل می گردند. محصول بدست آمده از این واحد بعنوان روغن پایه جهت ساخت انواع روغنهای موتور و صنعتی بکار می رود.

در این واجد جهت تأمین مشخصات فیزیکی مورد نظر مطابق با استانداردهای جهانی و برای تولید انواع مختلف روغن های موتور صنعتی با توجه به نوع روغن تولیدی روغن پایه با مواد افزودنی مناسب مخلوط می گردند.

1-2-4- واحد تولید ضد یخ

شرکت نفت بهران در حال حاضر دو نوع ضد یخ به کمک 2000 تن در سال و با سطح کیفیت با استانداردهای ملی ایران 338 بنام ضد یخ و ضد جوش بهران بهمن با استانداردهای جهانی BS- 6580 انگلستان بنام بهران پلور را تولید و به بازار عرضه می نماید.

1-2-5- واحد تولید وکس کم روغن :

این شرکت به منظور بهبود کیفیت و پاسخگویی به نیاز صنایع و طرح تولید واکس کم روغن بطریق تعریق و همچنین رنگبری از واکس را در دست اجرا دارد. ظرفیت تولید این واحد تا پایان سال 1378 به 3000 تن در سال افزایش یافته است.

1-2-6- واحد پایلوت :

شرکت نفت بهران طرح رنگبری روغن جهت استفاده در صنایع غذایی، دارویی، شیمیایی و نساخی را در دست مطالعه و بررسی دارد که این تحقیقات در حد پایلوت به نتیجه مطلوب رسیده است.

1-2-7- واحد تسهیلات (تولید آب، بخار، هوا و برق)

وظیفه تأمین تسهیلات مورد نیاز از واحدها از قبیل آب صنعتی آب سرد ، بخار ، هوا، برق و سوخت را واحد تسهیلات جانبی به عهده دارد. آب پالایشگاه در حال حاضر به میزان متوسط 25 مترمکعب در ساعت از خط لوله آب شهری پالایشگاه تهران تأمین می‎شود. آب نرم (آب معدنی) توسط 4 مخزن سختی گیر با تولید متوسط 20 متر مکعب در ساعت تولید می‎شود و جهت سرد کردن آب برگشتی از واحد ها، 4 برج خنک کننده وجود دارد که اغلب 2 و یا 3 برج در سرویس می‎باشد.

برای تأمین بخار فشار بالا از 4 رنگ بخار با ظرفیت اسمی 68 تن در ساعت استفاده می‎شود و از کندانس برگشتی از واحدها بخار فشار پایین تولید می‎شود. این بخار در کوره رافینیت واحد فورفورال به بخار مافوق گرم تبدیل شده و به مصارف مورد نظر می رسد.



قیمت : 10,900 تومان

پرداخت و دانلود


بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .




کلمات کلیدی : پایان نامه بررسی سیالات برش , دانلود مقاله سیالات برش تحقیق سیالات برش دانلود تحقیق سیالات برشسیالات برش تاریخچه شرکت نفت بهران استخراج مواد آروماتیک توسط حلال فورفورال


پایان نامه بررسی سیره اخلاقی و سیاسی امام سجاد(ع)

پایان نامه بررسی سیره اخلاقی و سیاسی امام سجاد(ع)



پایان نامه بررسی سیره اخلاقی و سیاسی امام سجاد(ع)دسته: معارف و الهیات 
بازدید: 1 بار 
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 381 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 190 







[2]

قیمت : 9,400 تومان

پرداخت و دانلود


بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .




کلمات کلیدی : پایان نامه بررسی سیره اخلاقی و سیاسی امام سجاد(ع) , دانلود مقاله سیره اخلاقی و سیاسی امام سجاد(ع)تحقیق سیره اخلاقی و سیاسی امام سجاد(ع) دانلود تحقیق سیره اخلاقی و سیاسی امام سجاد(ع) سیره اخلاقی ,امامت