دسته: تاریخ و ادبیات
بازدید: 22 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 95 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 37
این مقاله سعی دارد زمینه های پیدایش ، ارتباط این نظریه با نظریه های رقیب و توصیه های سیاستی آن را معرفی کند
قیمت فایل فقط 5,400 تومان
کلید واژه ها: الگوهای نظری توسعه ، توصیه های سیاستی ، حکمرانی خوب
چکیده 1
مقدمه 2
طرح مسأله 3
روش 3
یافته ها 3
1- الگوهای نظری توسعه و پیدایش نظریۀ حکمرانی خوب 4
2- مقایسۀ نظریۀ حکمرانی خوب با الگوهای رقیب 11
3- عوامل پیدایش نظریۀ حکمرانی خوب 15
1-3- افزایش بحران های مالی 15
2-3- تحول عملکرد اقتصاد جهانی 19
3-3- عملکرد اقتصادی کشورهای در حال گذر 20
4- توصیه های سیاستی حکمرانی خوب 23
بحث و نتیجه گیری 31
منابع 34
قیمت فایل فقط 5,400 تومان
برچسب ها : نظریۀ حکمرانی , الگوهای نظری توسعه , توصیه های سیاستی , حکمرانی خوب
دسته: بازاریابی و امور مالی
بازدید: 29 بار
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 184 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 75
پاورپوینت بازاریابی دیجیتال
قیمت فایل فقط 6,000 تومان
این پاور پوینت در 75 صفحه اسلاید به تفسیر کامل بازاریابی دیجیتال می باشد و می تواند براب ارائه کلاسی شما بهترین و کاملترین گزینه باشد .و شامل تمامی موارد بازاریابی در قالب دیجیتال می باشد
قیمت فایل فقط 6,000 تومان
برچسب ها : بازاریابی دیجیتال؛ پاورپوینت؛ فرا مارکتینگ
پاورپوینت تعادل درس یادگیری و کنترل حرکتی تربیت بدنی تنظیم شده در 25 اسلاید همراه با ذکر منابع مورد استفاده
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
تعادل
v درشرایط یکسان هرچه مرکز ثقل بالاتر باشد,پایداری وتعادل کمتر است .
v مرکزثقل دربدن انسان در نقطه 55درصدی قامت از کف پاها قرارگرفته است,که این نقطه در افراد مختلف، متفاوت است .
برای مثال:
مرکزثقل درزنان کمی پایین ترازمردان قرارگرفته است,پس زنان از تعادل بیشتروبهتری برخوردار هستند
عناوین اسلایدها
تعریف
چه موقع یک جسم در حالت تعادل قرار دارد ؟
تعادل به چه عواملی بستگی دارد؟
نکته
دستگاه های حفظ تعادل در بدن انسان
مسیر بینایی شکمی و مسیر بینایی پشتی
شنوایی
انواع تعادل
روش های اندازه گیری تعادل ایستا
روشهای اندازه گیری تعادل پویا
چگونگی افزایش تعادل
منابع :
کنترل حرکتی (دکتر رسول حمایت طلب واحمد نیک روان)
کنترل حرکتی (دکتر مهدی نمازی زاده و شهین جمالی)
رشد وتکامل حرکتی در طول عمر(دکتر محمودشیخ,مهدی شهبازی
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
برچسب ها : مرکز ثقل , تعادل , نترل حرکتی , حالت تعادل , دستگاه های حفظ تعادل در بدن انسان , سیستم بینایی , مسیر بینایی شکمی , مسیر بینایی پشتی , شنوایی , دستگاه عصبی مرکزی , انواع تعادل , روش های اندازه گیری تعادل ایستا ,روشهای اندازه گیری تعادل پویا , چگونگی افزایش تعادل
این فایل در مورد سپراتور و اجزاء و کاریرد آن در صنعت و در 57 صفحه در قالب پی دی اف می باشد
قیمت فایل فقط 6,000 تومان
کاسه
بعضی از مدلهای خامه گیر separator) ) مجهز به دیسک خود تمیز ساز و پیستون لغزنده هیرولیکی برای باز و بسته کردن کاسه است .
تغذیه و تخلیه دستگاه
محصول از کاسه و از طریق سیستم بسته تغذیه و تخلیه می شود . هیچ درپوش یا کاسه نمدی بین کاسه چرخان و لوازم ثابت آن وجود ندارد . اتصالات و لوازم سپراتورها بر اساس استاندارد DIN 11 یا ISO 2037 می باشد.
قالب و سیستم محرکه دستگاه
قالب این دستگاه از چدن رنگ شده یا فولاد ضد رنگ ( Stainless Steel ) ساخته شده است . دستگاه با یک موتور سه فاز AC کار می کند . تمام بلبرینگ های این دستگاه از طریق حمام روغن , روغن کاری تزریقی می شود .
مواد
تمام قسمت های این دستگاه که در تماس با محصول می باشند از فولاد منگنزدار ( مولیبدین – نیکل – کروم ) یا فولاد سخت با آلیاژ دولایی ساخته شده است که قسمت هایی از کاسه هنگام تنش بالای مکانیکی مقاوم باشد . واشرهای این دستگاه از مواد لاستیکی الاستیک ( کشسان ) ساخته شده است .
شستشو در جا ( CIP )
هنگامی که کار دستگاه تمام می شود شستشو و تمیزسازی صورت می گیرد . محلول شستشو در سانتریفیوژ ها و اتصالات می چرخد .
1 - ورودی اصلی ( مدخل شیر )
۲ - فاز سبک
۳ - ورودی هیدرو هرمتیک ( بسته ) با شتاب ملایم
4 - توده دیسک
۵ - ولو یا دریچه پیستونی
6 - سیستم قابل تنظیم تمیز کننده محفظه های رسوبی ( پرتاب کننده مواد )
7 - محور کوتاه که با تسمه مسطح حرکت می کند و لرزش کم دارد و بسیار نیرومند و قابل -اطمینان است
8 - پیستون لغزنده
9 - طراحی بهداشتی
10 - فاز سنگین
11 - کاسه نمدی هیدروهرمتیک با واشر غیر تماسی (کنتاکت)
فیلتر سپراتور[ویرایش]
سپراتورها در سیستم فیلتراسیون به عنوان جدا کننده هوا، روغن و آب میباشند. عموماً دو طرف الیاف میکروفایبرگلاس (کاغذ سپراتور) که فوقالعاده از حساسیت بالایی برخوردار میباشد، توسط لایههایی از پلی استر مهار میگردد
الیاف فایبر گلاس[ویرایش]
این گروه از فیلترها دارای ساختار نبافته و از الیاف مصنوعی شیشه مخلوط شده با رزین میباشند. سایز چشمه Pore size متفاوت بوده و فیلتراسیون در عمق صورت میگیرد. فیلترهای عمقی از رشتههای فیبری نامنظم تشکیل شده که در چند لایه پیچیده شدهاند.
ذرات موجود در جریان هوا را که از فیلتر عبور میکنند میتوان به چندین روش جدا کرد. اگر ذرات، بزرگتر از روزنههای صافی باشند، بطور مکانیکی جدا میشوند. این روش اغلب برای ذراتی به کار برده میشود که بزرگتر از m 1 هستند. هر چه فیلتر فشردهتر، دارای فیبرهای باریکتر و روزنههایش کوچکتر باشد، بازدهی صافی افزایش مییابد. ذراتی که بین μm 1/. و μm 1 هستند میتوانند بوسیله فیبرهای صافی، که جریان هوا از میان آنها حرکت میکند، جدا شوند؛ ولی ذراتی که به واسطه لختیشان به حرکت ادامه میدهند با فیبرهای فیلتر برخورد میکنند و به سطح آن میچسبند. در این خصوص با افزایش سرعت جریان و به کارگیری صافیهای فشردهتر بازدهی فیلتر افزایش مییابد. ذرات خیلی کوچک (µm 1/ .<) که در جریان هوا بطور تصادفی حرکت میکنند، تحت تأثیر برخورد با مولکولهای هوا قرار میگیرند. آنها در جریان هوا معلق میمانند و در تمام مدت، جهت شان تغییر میکند، به همین علت به آسانی به فیبرهای فیلتر برخورد میکنند و به آنها میچسبند. در این خصوص با کاهش سرعت جریان هوا و به کارگیری صافیهای فشردهتری که از فیبرهای نازکتر تشکیل شدهاند، بازدهی صافی افزایش مییابد.
ظرفیت جدا کنندگی یک صافی ناشی از ظرفیت عناصر فرعی آن میباشد که در بالا به آنها اشاره شد. در واقع از آنجا که هیچ صافیای نمیتواند در مقابل اندازههای متفاوت ذرات، کارایی کامل داشته باشد، هر صافی در یک جایگاه معین قرار دارد. به این علت جداسازی ذراتی که بین µm 1/. و µm 4/. هستند.
دسته بندی فیلتر[ویرایش]
کارایی جداکنندگی فیلترها را نسبت به اندازه ذرات به خصوصی تعیین میکند. معمولاً کارایی جداکنندگی، %۹۵-۹۰ بیان میشود و به این معنی است که % ۱۰- ۵ تمام ذرات موجود در هوا، از میان صافی عبور میکنند. همچنین صافیای که برای ذراتی به اندازه µm 10 است و دارای کارایی جداسازی %۹۵ میباشد میتواند ذراتی که به اندازه µm 100 - 30 هستند را جدا سازد. آب و روغن معلق در هوا نیز همانند ذرات دیگر رفتار میکنند و میتوانند با استفاده از یک صافی جدا شوند .
قطراتی که بر روی فیبرهای فیلتر تشکیل میشوند به علت نیروهای جاذبهای، به طرف پایین صافی فرو میروند. صافی فقط روغنهایی را که به شکل هوا، ریز هستند میتواند جدا کند. اگر بخواهیم روغنهایی را که به شکل بخار هستند جدا کنیم، صافی باید دارای ماده جاذب مناسبی مانند کربن فعال باشد.
تمام فرایندهای جدا سازی منجر به افت فشار میشوند که به معنی افت انرژی در سیستم هوای فشرده است. فیلترهای ریز تر با ساختارهای فشرده تر باعث افزایش افت فشار میشوند و همچنین سریعتر مسدود میشوند، بنابر این باید پیوسته تعویض شوند زیرا باعث افزایش هزینه میشوند. بدین ترتیب، ابعاد فیلترها باید طوری در نظر گرفته شود که هم قادر باشند جریانهای اسمی را از خود عبور دهند و هم حجم ظرفیت آنها آنقدر باشد که بتواند افت فشار را بنابر درجه انسداد تحمل کنند.
سپراتورخامه Cream Seprator
کاربرد:
سپراتور وسیله ای است برای تفکیک شیر تازه به شیر اسکیم ( شیر بدون چربی ) و خامه.
شیر اسکیم از جدا سازی کل چربی از شیر تازه ساخته می شود. باقی مانده مخلوط که کل چربی است خامه نامدارد.
شیر پس از عبور از سپراتور، بر حسب میزان چربی مورد نیاز استاندارد می شود.
برای تولید هر نوع شیر با درصد چربی متفاوت ، یک مقدار مشخصی خامه به شیر اسکیم برگشت داده می شود.
شیر با درصد چربی های متفاوتی در بازار موجود است، مانند شیر هموژنیزه (۲۵/۳٪ چربی)، شیر ۲٪ ،۱٪ و اسکیم (صفر درصد چربی ).
ظرفیت دستگاه:1000الی25000 لیتردرساعت
کارخانجات سازنده: کارخانجات اروپایی و روسی.
این دستگاه همان خامه گیر است که هم مواد جامد و هم چربی شیر را می گیرد . سپراتور که با پمپ سانتریفوژ کار می کند از ۱۲۱ کاسه تشکیل شده است که روی هم قرار می گیرند و بطور عمومی روی پایه ایی قرار گرفته و دور محور عمودی می چرخند .شیر از راه دریچه ورودی وارد مجرای جدا کننده می شود . مجرای جدا کننده دارای صفحات سوراخ داری است برای عبور شیر که مانند صافی عمل می کند . بعد از ورود شیر به مجرای جدا کننده ، براساس نیروی گریز از مرکز دستگاه ذرات درشت و سنگین از شیر جدا شده و به طرف دیواره خارجی مجرا حرکت می کند .نیروی گریز از مرکز بر همه اجزاء شیر اثر می گذارد و آنها را به طرف بیرونی دستگاه هدایت کرده و خامه بعلت سبکی به سمت مرکز جدا کننده هدایت شده و از راه محفظه خروجی از شیر جدا می شود .
دستگاههای سپراتور امروزی می توانند چربی شیر را بطور کامل جدا کنند . شیری که چربی آن بطور کامل جدا شده شیر بدون چربی یه اصطلاح شیر اسکیم ( skim milk ) نامیده می شود . طبق استاندارد ملی ایران شیر پاستوریزه باید ۵/۲ درصد چربی داشته باشد . بنابراین می توانند به شیر بدون چربی مقدار ۵/۲ درصد خامه اضافه کنند . خامه خارج شده از دستگاه به مصرف تهیه خامه صبحانه ، خامه قنادی و کره می رسد .
در قدیم نمونه دستی این دستگاه مورد استفاده قرار می گرفته است
دستگاه سپراتور شیر
سپراتور ، کلاریفایر و باکتریفوژ های ارائه شده این شرکت از تولید کنندگان معتبر دنیا شما را قادر می سازد تا به تمام نیازهای مشتریان در زمینه امنیت غذایی و کیفیت بالا جوابگو باشید. سپراتور های این شرکت با راندمان انرژی بالا ، بهره وری ایده آل ، کیفیت استاندارد ، کاهش هزینه تولید و کمترین تاثیرات زیست محیطی دارای دامنه متنوعی در تمام زمینه های لبنیات و تولید بستنیمی باشد.
دستگاه سپراتور پیشنهادی این شرکت دارای برترین کیفیت و تحت لیسانس پولاد ماشین ترکیه میباشد.
قیمت فایل فقط 6,000 تومان
برچسب ها : separator،سپریتور،سپراتور،خامه گیر، الت خامه گیری، دستگاه تجزیه، جدا ساز، تفکیک کننده
دسته: مکانیک
بازدید: 5 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 10478 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 144
این محصول در قالب فایل word و powerpoint در 84 صفحه و 60 اسلاید تهیه و تنظیم شده است
قیمت فایل فقط 7,200 تومان
طراحی، ساخت و نصب بویلر های صنعتی به همراه فایل پاورپوینت جهت ارائه
توجه :
شما می توانید با خرید این محصول فایل " قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)" را به عنوان هدیه دریافت نمایید.
الف - مقدمه :
انسان همواره برای گرم کردن محل زندگی خود در فصل سرما ، به دنبال ساخت وسایل گرمازا بوده است . در ابتدا با سوزاندن موادی مانند گیاهان و چوب و بعدها با کشف و استخراج معادن انواع سوختهای فسیلی ، از وسایلی مانند بخاری و آبگرمکن استفاده کرده است . ولی به تدریج با گسترش شهر نشینی و فرهنگ آپارتمان نشینی و ایجاد انواع ساختمانهای مسکونی و تجاری و اداری و همچنین لزوم توجه بیشتر به مصرف بهینه و اقتصادی سوخت ، باعث گردید سیستمهای مختلف گرمایشی مانند : سیستم حرارت مرکزی ، انواع پکیج یونیت های آپارتمانی ، سیستمهای حرارت تشعشعی و ... مورد توجه بیشتری قرار گرفته و در زمینه بهبود کیفیت و سهولت بهره برداری و نگهداری از آنها اقدامات موثری انجام شده است که از آن جمله می توان تولید و ساخت انواع دیگهای حرارت مرکزی که در ساختمانها و مراکز مختلف صنعتی بسته به شرایط اقتصادی وفنی مورد استفاده قرارمی گیرند ، را نام برد .
دیگهای آب گرم که تولید و بهره برداری ازآنها قدمتی چندین ساله دارد ، در انواع مختلف به صورت عمده با استفاده از فولاد و یا چدن ساخته شده است و برای تولید آب گرم مورد نیاز ، در محلی به نام موتورخانه نصب و بکار گرفته می شوند .
ب - دیگ بخار و جایگاه آن دریک نیروگاه حرارتی :
کلمه بویلر از فعل boil به معنی جوشاندن استخراج شده و بویلر به معنی جوشاننده است . درواقع بویلرها نوعی مبدل حرارتی هستند که با گرفتن انرژی حرارتی سوخت و انتقال آن به آب سرد ، باعث تبدیل آب به بخار می شوند .
نیروگاه بخاری از نظر ترمودینامیک یک ماشین حرارتی است که در آن دیگ بخار ، به عنوان منبع گرما کار می کند . گرفتن کار از ماشین حرارتی تنها با منابع دمای بالا و پایین میسّر است . انتقال و افزایش انرژی سیال عامل که عمدتاً آب خالص است ، در دیگهای بخار صورت می گیرد . پس دیگهای بخارنیروگاه ها با متعلقات خود نقش اساسی و بارزی در سیکل حرارتی نیروگاه ها ایفا می کنند . در واقع می توان گفت که دیگ بخار قلب هر نیروگاه است . لذا شناخت انواع ، عملکرد ، اجزا و نقش تک تک اجزای این سازه بزرگ و مهم ، کمک شایانی به به بهره برداری و تعمیرات آن خواهد کرد .در اینجا بایستی با یک واژه درباره بویلرها آشنا شویم و آن سطح تبادل حرارتی یک بویلر است .
سطح گرمایش ( ( heating surface یا سطح تبادل حرارتی یک بویلر عبارت است از مساحت سطحی که در معرض محصولات احتراق قرار دارد .
در این پروژه ابتدا طبقه بندی انواع بویلرها را ذکر خواهیم کرد . بویلرها طبقه بندی های گوناگونی دارند. بویلرها را می توان بر اساس جنس ، فشار، درجه حرارت ، شکل ، نوع سوخت و ... طبقه بندی کرد .
فهرست مطالب
الف - مقدمه
ب - دیگ بخار و جایگاه آن در نیروگاه حرارتی
فصل اول : طبقه بندی بویلرها
1-1- طبقه بندی از نظر مصارف بویلر
1-2- طبقه بندی از نظر فشار سیکل آب و بخار
1-3- طبقه بندی از نظر مصالح صنعتی و متالوژیکی
1-4- طبقه بندی از نظر سطوح تبادل حرارتی
1-5- طبقه بندی از نظر محتوای لوله ها
1-6- طبقه بندی از نظر فشار کوره بویلر
1-7- طبقه بندی از نظر نوع احتراق
1-8- طبقه بندی از نظر منبع انرژی بویلر
1-9- طبقه بندی از نظرنوع سیال عامل
1-10- طبقه بندی از نظر نوع سیرکولاسیون سیال عامل
1-11- طبقه بندی از نظر نام سازنده بویلر
1-12- طبقه بندی از نظر شکل و موقعیت لوله های بویلر
1-13- تشخیص پارامترهای یک بویلر از روی نمودار
فصل دوم : انواع بویلر ها و عملکرد آنها
2-1- دیگ های چدنی
2-2- دیگ های فولادی
2-2-1- تاریخچه و عملکرد بویلرهای فایرتیوب
2-2-1-1- انواع بویلرهای فایرتیوب
2-2-2- تاریخچه و عملکرد بویلرهای واتر تیوب
2-2-2-1- انواع بویلرهای واترتیوب
2-3- بویلرهای نیروگاهی و انواع آنها
2-3-1- دیگ های بخار با سیرکولاسیون طبیعی
2-3-2- دیگ های بخار با سیرکولاسیون اجباری
2-3-2-1- بویلر با سیرکولاسیون اجباری و زیر نقطه بحرانی با درام
2-3-2-2- بویلر با سیرکولاسیون اجباری و زیر نقطه بحرانی و یکبار گذر
2-4- دیگ های پکیج
2-5- نحوه انتخاب دیگ بخار
فصل سوم : تشریح اجزای دیگ بخار
3-1- مدارهای عملکرد دیگ های بخار
3-1-1- مدار آب و بخار و اجزای آن
3-1-1-1- کوره
3-1-1-2- لوله اصلی تغذیه آب بویلر
3-1-1-3- پمپ تغذیه آب بویلر
3-1-1-4- ری هیترها
3-1-1-5- اکونومایزر
3-1-1-6- پیش گرم کن دوار یا یانگستروم
3-1-1-7- دی سوپرهیترها
3-1-1-8- شیرهای اطمینان
3-1-2- مدار سوخت و هوا و اجزای آن
3-1-2-1- تعریف سوخت و انواع آن
3-1-2-2- ارزش حرارتی
3-1-2-3- احتراق و تعریف آن
3-1-2-4- محصولات احتراق
3-1-2-5- راندمان احتراق
3-2- مشعل ها و انواع آنها
3-2-1- مشعل های تبخیری
3-2-2- مشعل های پودر کننده
3-2-3- مشعل های گریز از مرکز
3-3- بازده حرارتی دیگ های بخار
فصل چهارم : رسوبات و خورندگی در دیگ های بخار
4-1- رسوبات و خورندگی در دیگ های بخار
4-2- شستشوی دیگ های بخار
4-3- روش های تعیین میزان آلودگی سطوح حرارتی دیگ های بخار
4-3-1- روش دستی
4-3-2- روش کاتدیک
فصل پنجم : نصب ، راه اندازی و بهره برداری از دیگ های بخار
5-1- نحوه نصب دیگ های حرارت مرکزی
5-2- راه اندازی و بهره برداری از دیگ های بخار
5-2-1- بازدیدهای قبل از راه اندازی
5-2-2- پرکردن دیگ های بخار
5-2-3- سیستم کنترل وزش دیگ بخار
5-2-4- مشعل های سوخت سبک ( آتش زا )
5-2-5- تخلیه از زیر دیگ و تخلیه معمولی
5-2-6- خواباندن عادی جهت ذخیره نگاه داشتن واحد
5-2-7- خواباندن عادی به منظور کار تعمیراتی
5-2-8- خواباندن اضطراری واحد
5-2-9- راه اندازی دیگ های بخار گازسوز
5-2-10- خواباندن دیگ بخار گازسوز
فصل ششم : کنترل و بازرسی دیگ های بخار
6-1- کنترل دیگ های بخار
6-1-1- کنترل فشار
6-1-2- کنترل درجه حرارت بخار
6-1-3- کنترل سوخت و هوا
6-1-4- کنترل آب تغذیه
6-2- بازرسی اساسی سالیانه دیگ های بخار
فصل هفتم : طراحی و ساخت دیگ های بخار
7-1- طراحی دیگ های بخار
7-2- نحوه ساخت دیگ های بخار
7-3- مراحل ساخت دیگ های چدنی شرکت ایرفو
7-3-1- تهیه مواد اولیه
7-3-2- تایید مواد اولیه توسط کارشناسان
7-3-3- آزمایشگاه و خدمات لازم جهت تایید مواد اولیه
7-3-4- انبار و توزیع مواد
7-3-5- آزمایشگاه و کنترل آنالیز ذوب
7-3-6- تهیه ذوب دیگ ها و عملیات ذوب ریزی
7-3-7- قالبگیری و ماهیچه گیری دیگ ها
7-3-8- ورقکاری و نقاشی
7-3-9- تخلیه دیگ ها از ماسه و مراحل تکمیلی
7-3-10- تست هیدرواستاتیک پره ها
7-3-11- ماشینکاری پره ها و مونتاژ
7-3-12- بسته بندی و تحویل به انبار
7-3-13- تحویل دیگ چدنی به مصرف کننده
7-3-14- بازرسی و آزمایش در حین فرآیند و فنون آماری در شرکت ایرفو
فصل هشتم : تعمیر و نگهداری دیگ های بخار
8-1- نگهداری دیگ های بخار غیر فعال
8-1-1- نگهداری دیگ بخار به روش خشک
8-1-2- نگهداری دیگ بخار به روش تر
8-2- نگهداری ناحیه احتراق در دیگ های بخار
8-3- رفع عیوب در دیگ های بخار
میهمانی نهار درون یک دیگ بخار
منابع و مراجع
قیمت فایل فقط 7,200 تومان
برچسب ها : طراحی، ساخت و نصب بویلر های صنعتی به همراه فایل پاورپوینت جهت ارائه , دیگ بخار و جایگاه آن در نیروگاه حرارتی , طبقه بندی بویلرها , انواع بویلر ها و عملکرد آنها , تشریح اجزای دیگ بخار , رسوبات و خورندگی در دیگ های بخار ,نصب ، راه اندازی و بهره برداری از دیگ های بخار , کنترل و بازرسی دیگ های بخار , طراحی و ساخت دیگ های بخار , تعمیر و نگهداری دیگ های بخار , پروژه , پژوهش , جزوه , مقاله , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش